A pojille elintärkeä voitto Porissa

Lauantaina teroitetaan syömähampaat Salpahalliin. LASBin A nuorilla on tilaisuus katkaista voittaessaan ottelusarja ja varmistaa paikkansa nuorten pääsarjassa tulevalle kaudelle .

9.3. Haettiin voitto Karhuista. Porissa ensimmäisen erän ensimmäisellä minuutilla jämähti liiton tulospalvelu ja kotijoukot saivat jännittää tulosta tekstiviestien välityksellä.

Ensimmäisen erän kympin kohdalla oli vierasjoukkue LASB Aakkulan ja Pietisen maaleilla johdattanut lukemat 0-2:een. Kotijoukkue Karhut tasoitti erän loppuun lukemat 2-2:een. Toisen erän ensimmäinen vitonen oli LASBin hallintaa. Salokangas,Munne ja Pietinen kaunistelivat lukemat jo 2-5:een. Erikoistilanteitakin päästiin pelaamaan,kun molemmat joukkueet sortuivat jäähyihin. Vastustaja pelasi alivoimansa tarjoamatta LASBille tilaisuutta onnistua. Sen sijaan tasakentillä LASB oli vahvempi. Pietinen oli huikealla pelipäällä ja laukoi vielä erään kaksi maalia. Myös Lehto pystyi Puolakan syötöstä jekuttamaan yv:llä maalin Karhuvahdin taakse. Toisen erän lukemat taululla 4-7.

Kolmanteen erään lähdettiin Karhujen painostuksessa. Kotijoukkue tulikin pian maalin päähän. Tällä kertaa se ei porkkanajengiä hätkäyttänyt,vaan painetta lisäten Stenberg ja Salokangas vielä pakersivat loppulukemiksi 7-9.

Tilastopoiminnat

Pietinen 3+2

T. Salokangas 2+1

Munne, Lehto, Stenberg  1+1

Aakkula 1

Otteluvoitoin 1-0 LASB lähtee tulevana lauantaina hakemaan voittoa kotonaan Salpahallissa.

Mikäli Karhut nappaavat voiton,matkataan vielä sunnuntaina hakemaan ratkaisua Porista.

Salpahalliin kutsutaan nyt koko alueen salibandykansa. Vicksit matkaan ja ääntä niin,että koko Salpalinja raikuu!

Ottelussa palvelee kahvio ja alueen parhaat mokkapalat.

Tervetuloa.