LASBin juniorit tuovat iloa vanhusten arkeen

LASB 06 joukkueen pelaajat ovat käyneet jo reilun kuukauden pelailemassa yhdessä vanhusten kanssa vanhustentalo Huilissa Hollolassa. Pelailuhetki on ajoitettu tapahtumaan ennen joukkueen harjoituksia eikä halukkaista osallistujista ole ollut pulaa. Onpa muutama vanhus lähtenyt vastavuoroisesti seuraamaan poikien harjoituksia.

Idea yhdessäpelailemista tuli yhdeltä joukkuelaisten äideistä ja toiminta on otettu ilolla vastaan molemmin puolin. Huilissa on pelattu muun muassa mölkkyä, tikanheittoa, tarkkuusheittoa ja pocciaa. Pelitapahtumasta voi helposti aistia ilon olevan molemminpuolista kun lapset pääsevät olemaan avuksi ja vanhukset saavat seuraa sekä mukavaa tekemistä arkeensa.

Yhteistä pelailutoimintaa on tarkoitus jatkaa syksyllä salibandykauden taas jatkuessa.

Uutinen luettavissa kokonaisuudessaan Hollolan kunnan nettisivuilta: Hollolan kunnan uutinen