LASB kokoaa salibandyperheen yhteen joulun alla ilmaispelin merkeissä!

Joulu lähestyy ja LASB haluaa tarjota kaikille halukkaille joululahjan. Sunnuntaina 19.12. pelataan yli kuukauden tauon jälkeen kotipeli Lahden Suurhallilla SPV:n saapuessa vieraaksi, ja haluamme kutsua kaikki salibandyn ystävät ottelua katsomaan. Otteluun on maksuton sisäänpääsy, joten sitä suuremmalla syyllä kaikki paikalle kykenevät hallille!

Salibandyn MM-kisoissa nähtiin kuinka laajalti laji ihmisiä parhaimmillaan kiinnostaa, joten nyt on loistava tilaisuus ulottaa tuo mielenkiinto myös seurajoukkueisiin! F-liigassa pelataan maailman parasta salibandya, ja LASB hakee nousua kohti tiukasti taisteltua pudotuspeliviivaa. Sunnuntain vastustaja Seinäjoen Peliveljet kamppailee samoista sijoista, joten luvassa on tärkeä ja varmasti kiivas kamppailu isoista pisteistä.

Ottelussa on luvassa myös muuta erikoisohjelmaa, joista kerrotaan loppuviikosta, joten kannattaa pysyä kuulolla ja tulla paikalle!

Tule siis sunnuntaina kannustamaan LASBia ja kokemaan kaupungin paras salibandyelämys! Näytetään kaikille, että liigassakin pystytään täyttämään katsomot!

Sisäänpääsyyn vaaditaan koronapassi ja henkilöllisyystodistus yli 16-vuotiailta.

LASB – SPV sunnuntaina 19.12. klo 16 alkaen Lahti Energia -areenalla!