B-pojat voitolla joululomalle

LASB:n B-junnut pelasivat viikonloppuna OLS :ia ja Welhoja vastaan mielenkiintoiset 6 erää. Lauantain OLS-ottelussa tuudittauduttiin jo 5-2 tilanteessa voittofiiliksiin,mikä kostautui rankimmalla kädellä! OLS pelasi kurinalaisesti tilanteet loppuun ja tuli kolmannen erän lopulla tasoihin. Jatkoaikaa pelattiin vain vähän toista minuuttia,kun vanhanaikaisella OLS vei vieraat pisteille. Jäätiin nuolemaan pettymystä. Lopputulos 5-6.

Sunnuntaina saatiin kokoonpanoon edarilla  cup-lainassa ollut Lavonen. Sen enempäää selittelemättä kaveri pelasi mahtavat 3+3 tehot. Alivoimakentälliset pelasivat myös hyvin. Yhtään maalia ei vieras päässyt meidän neljällä av:lla tekemään. Welhot härnäsivät alun kaksi erää ja LASB tuli perässä maalin  takaa tasoihin. Kolmannessa päästiin ensi kertaa johtoasemiin ja sitten se olikin menoa. Ottelun loppulukemat taululla 10-4 .

Viikonlopun saldona 2 pistettä ja joululomalle sarjan nelosena. Miinusmerkkisestä maalitilastosta on päästy nyt + – 0 :aan eli tehdyt 88 ja päästetyt 88 .Mainitaan viikonlopun työmyyrä: Joni Puolakka #91. Valmennus kommentoi Jonilla olevan tupla silmäparit,kun pelaaminen joka suuuntaan onnistuu ilmiömäisellä tavalla. Hieno mies tämä Puolakka. Myös “joukkueen hengenkohottaja”  tämän tuplaviikonlopun meriittinä.

Myös maalivahdeille kunniaa! Ei ole epäilystäkään,etteikö pukki tuo lahjoja,niin  hyvin ovat koppinsa luukulla vahtineet!

“Porsaita äidin oomme kaikki” – sävelten saattelemana joukkue joulutauolle. Pelit jatkuvat 14.1. 17 Tikkurilassa Tiikereitä vastaan. Hetki nautiskellaan hyvästä olosta ja ehkä kinkkuakin maistellaan. Sen jälkeen fysiikkatreenille ja katse uutta kohti! Joukkueella 13 pelattua ottelua ,muilla 12. Pistetilanne tasainen,mikään ei ole valmista,ennenkuin viimeinenkin peli on pelattu.

LASB B- pojat kiittää kannattajia,Sponsoreita ja taustajoukkoja syyskaudesta. Kiitos että olette jaksaneet kulkea matkassa! Jatketaan ensi vuonna.

Onnea Kinkkuarvonnan voittajalle ja makoisaa joulua kaikelle salibandyväelle!