C1-poikien kotipelissäkin Jymy vahvempi

Lauantaina 28.1. pelattiin Hämeenkoskella SM C1-poikien toisen kierroksen ottelu LASB 01 vs Nurmon Jymy. Ottelu lähti tasaisesti käyntiin ja maaleja tehtiin vuoronperään kumpaankin päähän. Toipilaana ollut Miika Rinne #97 onnistui paluussaan vahvasti  jo ensimmäisessä erässä LASBin 1-1 ja 2-1 osumissa sekä viimeisessä erässä 6-8 kavennuksessa. Mainitsemisen arvoista on myös, että kolmoskentän Miro Kiiveri #15 johdatti LASBin erätauolle 4-3 johdossa kuin myös vastasi ottelun viimeisestä maalista 7-11.

Toisen erän aikana Jymy jatkoi vahvoja vastahyökkäyksiä ja onnistuikin erän lopussa 1½ minuutissa maalinteossa kahdesti ja niin toiselle erätauolle lähdettiin pohjalaisten 5-6 johdossa. Vaikka peli olikin vähän kääntynyt Jymyn eduksi ei peli ollut vielä pelattu ja kotijoukkue lähti kolmanteen erään metsästämään pisteitä.

Kolmannessa erässä kuitenkin Jymy teki salama-alun ja reilussa 1½ minuutissa toimitti kaksi kertaa pallon LASBin verkkoon. Vaikka LASB pystyi kaksi kertaa onnistumaan kolmannessa erässä maalinteossa, pääsi Jymy purjetimaan kotijoukkueen puolustuksesta vetopaikoille liian monta kertaa. Näinollen peli päättyi lopulta lukemiin 7-11 Nurmon Jymyn voittoon. Myöskin lokakuisessa kohtaamisessa Qmax Areenalla Jymy vei pelin 4 maalin erolla lukemin 10-6. Alku LASBilla oli hyvä, mutta jälleen kolmanteen erään tekemiseen olisi pitänyt löytyä uusi vaihde.

Ottelun tilastot

Seuraava LASB 01:n peli on keskiviikkona 8.2.2017 klo 18:30 Helsingin Tapanilassa Mosahallilla EräViikingit Blueta vastaan.