C1-pojille kosolti onnistumisia – ErVille enemmän

Keskiviikkona 8.2. pelatussa pelissä LASBin pojat kohtasivat EräViikinkien Blue joukkueen Mosahallilla Helsingin Tapanilassa. Heti ensimmäisen erän alussa 20 sekunnin kohdalla isännät tarjoilivat kylmää suihkua avausmaalillaan. Koko erästä oli tulla pelkkää helsinkiläisten juhlaa kun lukemat olivat jo 5-0, mutta 15-v-päiväänsä viettäneen Miika Rinteen #97 saadessa 2 minuutin rangaistuksen ei LASBin puolustus pettänyt. Kun Rinne sai vielä kirjautettua kavennusosuman 5-1 aivan erän loppuun oli selvää, että oranssipaidat olivat tulossa peliin mukaan.

Toinen erä olikin huomattavasti parempi LASBille ja jo vajaat 2 minuuttia erän alusta Veeti Parkkinen #70 onnistui maalin teossa. Muutamien minuuttien välein vierasjoukkue saikin kurottua EräViikinkien etumatkaa kiinni aina lukemiin 5-4. Sitten jostain syystä ote herpaantui ja isäntäjoukkue ErVi pääsi erätauolle 8-5 johtolukemissa.

Huolimatta toisen erän puolen välin jälkeen tulleesta LASBin notkahduksesta oli kolmen maalin ero hyvinkin kurottavissa kiinni. Toisin vain kävi sillä melko helposti helsinkiläiset saivat tehtailtua maaleja toisensa perään. Osaan maaleista LASB pystyi vastaamaan omalla vastaiskumaalillaan, mutta maalirikkaimmassa kolmannessa erässä ErVi vei pelin 7-3. Runsasmaalinen ottelu päättyi lopulta EräViikingit Blue:n 15-8 voittoon.

Ottelun tilastot

Seuraava peli LASBilla on heti sunnuntaina 12.2. klo 18:30 Turussa Leaf Areenalla TPS:ää vastaan.