B-pojat päättää hiihtolomaviikon innebandyn parissa Espoossa

Sunnuntaina 5.3. pelataan Opinmäen liikuntahallissa Espoossa LASB:n kolmanneksi viimeinen runkosarjan ottelu Indiansia vastaan.

Vaikka Indians onkin sarjajumbona,ei ylimielisesti joukkuetta lähdetä haastamaan. Kun ei vastustajalla paineita ole, niin pelikin on rentoa ja se on muistettava myös, että Indians on napsinut pisteitä mm. Classicilta, OLSlta, Eräviikingeltä ja Tiikereiltä. Maalipörssistäkin Indianseilta löytyy yksi nimi kympin kastista, Heikkinen.

Kauden alkuun pääkalloennakko( Ennakot )veikkasi sarjasta tasaista. Siinä voitaneen olla samaa mieltä,kun otteluita on 2-3/ team jäljellä ,niin 10:llä joukkueella on ne potentiaaliset mahdollisuudet vielä hoitaa itsensä pudotuspeleihin.

Sensijaan kärkikolmikko :EräViikingit-Classic-SB-Welhot on ainakin runkosarjan tässä vaiheessa mennyt pääkalloennakon veikkauksessa prinkkalaan. LASB veikattiin sarjaneloseksi. Turku, OLS,KooVee ja vasta 8.ksi Oilers,joka tällä hetkellä on haastajana  Classicin kovalle porukalle. Hännille Tiikerit,HIFK, Indians ja Steelers.

Valmennuksen ennakko

Viimeiset ottelut

Classic-LASB 11.3. ja 18.3. se viimeinen kotiottelu LASB-TPS Lammilla, Hakkalassa. Päivämäärä kannattaa jo nyt laittaa kalenteriin, sillä TPS:n kanssa jäi kalavelkoja Turkuun. Kaikilla on muistissa poikien mahtava flow-ottelu, josta tappioputki sai sen käänteen ja alkoi huima nousu. Tämä ottelu on vaan nähtävä!

Sunnuntaina voi siis nakata tulospalvelun auki klo 14 ja nauttia vaikka päiväkahvin kera mitä Espoossa touhutaan.

Indians-LASB