B-pojilla ei luistanut Opinmäen parketilla

LASB:n B-pojille ei ollut apua vanhojenpäivän tansseista.

Ottelu Indians-LASB pelattiin totutusta poiketen erilaisella alustalla,parketilla, ja pallo pomppi nyt vastustajalle lukemin 6-5. Valmennustiimistä oli Manninen ja Lehtonen muissa juhlissa joten joukkue nappasi kokeneen Kai Vitien matkaan Neten pariksi.

Ensimmäisen erän avausmaali oli Indiansin työtä. Kakkoserään saatiin alle kumminkin tasuri,kun Ville Suutari sai loistavan syötön Eetu Hyvöseltä ja ajoi kentän läpi 1-1:n.

Vastustaja pelasi tänään nöyrästi sen toisenkin erän jonka periaatteessa LASB hallitsi kokonaan saaden vain yhden maalin. 28:35 Elmo Lavonen saatteli tilanteeseen 1-2 Atte Mustjoen avustuksella.

Valmentaja Kai Vitie oli tyytyväinen joukkueen karvaamispeliin

Kolmannessa erässä LASB notkahti..tai nukahti. Kotijoukkue takoi 5 maalia 6 minuuttiin ja tilanne näytti vaikealta. Kotijoukkue tarjosi vielä LASB:lle mahdollisuutta lopussa vitosen ylivoiman verran,mutta se ei riittänyt. Pisteet jäi Espooseen.

Ottelun jälkeen Kaitsu kommentoi

Pelaajat noudatti pelistrategiaa sovitusti. Taktisesti 5 vst 5 pelissä onnistuttiin hyvin. Karvaaminen toimi loistavasti. Paikkoja maaliin oli parikymmentä. Pitkässä juoksussa jos luo niin paljon tilanteita, voittaa pelin, mutta kun tuska tulee,on se vaan hankalaa.

Ongelmakohtia tänään oli erikoistilanteet. YV:t ,av:t ja vaparit… Terävyyttä tekemiseen.

Hävitty peli ei ketään miellytä,mutta tänään kiitettävän arvosanan voi antaa kolmoskentälle,jonka karvauspeli oli jo viikolla treeneissä ilahduttavaa. Sama ilme ja meno näkyi ottelussa. Oma pääty pidettiin puhtaana ja tehojakin tuli.

Pelaajan kommentti: Miten me ei pystytä näitä sarjan viimeisiä joukkueita voittamaan?

Kysymykseen vastauksen antaa kuuluttajamestari Aakkula: Jatketaan Robin Hood-teemalla. Pisteet pois kärkiseuroilta ja annetaan jumboille. Kyllä se riittää jatkoon.

Tällä taktiikalla siis kohti kevään huippu otteluita!