C1-pojat haastoivat stadin kundit snadisti

Lauantaina 11.3. Hollolassa Salpahallilla kotijoukkue LASB sai vieraakseen helsinkiläisjoukkue EräViikingit Blackin. Sarjataulukon toisena oleva ErVi Black esitteli heti ensimmäisen erän alkuun vahvaa osaamistaan kun noin neljässä minuutissa lukemat olivat jo 0-3. Tästä johtuen LASB otti aikalisän joka tuottikin erässä kaksi kavennusmaalia Jesse Mäkelän #22 sekä Henry Munnen #21 toimesta. Myöskin ErVin maalinteko saatiin pysäytettyä vaikkakin erän viimeinen osuma 2-4:ään merkattiin helsinkiläisten jo 9:nnellä minuutilla.

Toiseen erään ErVi lähti äärimmäisen vauhdikkaasti sillä noin minuutin sisään tuli ensin osuma riparista ja hetki sen jälkeen suora laukaus kohti maalin etukulmaa löysi tiensä LASBin maaliin ja tilanne oli jo 2-6. Tämänkin erän 9:nnellä minuutillä ErVi tehtaili erän viimeisen maalin. Vaikka LASBilla oli erässä enemmän laukauksia ei niistä yhdestäkään saatu tehty maalia.

Kolmanteen erään puolestaan LASB lähti terävästi liikkeelle sillä Miika Rinne #97 pääsi laidasta irti ja sai sivallettu 17 sekunnin kohdalla kavennuksen lukemiin 3-7. Rinne vastasi myös seuraavasta LASBin maalista joka oli paljolti samanlainen vaikka ErVin puolustus ehti vähän paremmin mukaan siihen. Valitettavasti stadin kundit löivät noiden kahden maalin väliin kolme LASBin maaliin. Näin 10 minuuttia ennen erän loppua ErVi johti varman tuntuisesti 4-10. Sitkeästi kotijoukkue yritti taistella mutta suurseuran virtuoosit saivat kaunisteltua maalitilinsä 12:een. Nelisen minuuttia ennen erän loppua ottelun viimeisestä maalista vastasi LASB kun Jesperi Kainulainen #10 löi Jesse Mäkelän #22 syötöstä pallon ErVin maaliin. Näin lopulta ottelu päättyi lukemiin 5-12 helsinkiläisten hyväksi. LASB haastoi hyvin helsinkiläiset, mutta taitava vastustaja rokotti hyvällä prosentilla virheistä sekä osui laukauksissaan paremmin tolppien väliin.

Ottelun tilastot

Seuraava ja samalla viimeinen LASB 01 -poikien ottelu SM C1-poikien sarjassa pelataan viikon päästä sunnuntaina 19.3. klo 13 Salpahallilla Hollolassa jolloin vastaan asettuu Tampereelta Classic.

ESS.fi artikkeli