C1-poikien joukkue viimeistä kertaa SM-kaukalossa

Huomenna sunnuntaina 19.3.2017 klo 13 starttaa C1-poikien viimeinen ja järjestyksessään 22. ottelu sarjassa. Monta paikkakuntaa ja vastustajaa on nähty ja pisteistäkin tosissaan taisteltu vaikka laariin ei olekaan niitä turhan paljon sadellut. Vielä siis viimeisen kerran pojat pääsevät kotiottelussaan Salpahallilla haastamaan tamperelaisen Classicin joka tylytti lokakuussa oranssipaitoja erin 5-0,5-0,1-1 eli 11-1 loppusummerin soidessa. Huomenna kuitenkin kumpikin joukkue lähtee 0-0 tilanteesta ja varmasti kotijoukkue LASBilla on nälkää venyä hyvään peliin ja laittaa manselaiset ahtaalle.

Tule katsomaan ja kokemaan paikan päälle C1-poikien SM-tason loppuhuipennus pelissä LASB vs Classic

Livelähetystä Salpahallilta n. klo 12:30 alkaen voi seurata osoitteessa https://www.youtube.com/user/McRoihu/live

Myöskin SSBL-livetulosseuranta osoitteessa http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/lasb-hml-classic-/11493/1452 näyttää reaaliaikaisesti pelin tilastotapahtumat.