OmaSP- Otteluennakko: LASB – Welhot

 

Kuopiolainen SB Welhot luutii liigassa yhden sijan, ja yhden pisteen, LASBin yläpuolella joten sunnuntai-illassa tarjolla on selkeästi kuuden pisteen peli jonka häviäjä saa melko suurella todennäköisyydellä heittää viimeisetkin toivonrippeet pudotuspelipaikasta.

Molemmat joukkueet ottivat melko rumasti käkättimeen eilen. SPV ‘tanssi’ taikurit kumoon heidän kotikentällään tylysti numeroin 4 – 10. LASB puolestaan kävi kerryttämässä pelikokemusta monnarilla missä kotijoukkue tyrmäsi vieraat 7 – 2.

Welhot saapuu lahteen kuuden pelin tappioputkessa ja pisteiden valossa heidän kaudesta tekee mielenkiintoisen se, että Kuopiolaiset ovat saavuttaneet ainoastaan kolme varsinaisen peliajan voittoa pelaamistaan 17:ta ottelusta. Toisaalta joukkue on kerännyt peräti viisi yksittäistä pistettä jatkoaika- ja rangaistuslauakaus tappioistaan.

Kauden aiemmassa kohtaamisessa LASB rallatteli 2 – 9 murskavoiton johtaen parhaimmillaan kolmannen erän alussa jo 0 – 8. Tällä kertaa tuskin ihan vastaaviin lukemiin päästään.

Päävalmentaja Teemu Variksen kommentit heti hävityn Happee pelin jälkeen

Huomenna vastassa erityyppinen joukkue, tiivis ja kurinalainen ryhmä. Pidetään vastustaja pois vastaiskuista ja ollaan kliinisempiä viimeisellä kolmanneksella. Nälkää jäi tältä illalta, mukava päästä näyttämään osaamista heti huomenna.

Welhojen parhaana pistemiehenä otteluun astelee Aleksi Ahokas 18 (5 + 13) pojolla. LASBin tuplapaitaa puolestaan kantaa Rasmus Kainulainen 28 (18 + 10) tehopisteellä.

Ottelu on katsottavissa Ruutu+ palvelussa mutta niinkuin kaikki tietävät Säbä on parasta paikanpäällä

Ottelu alkaa Lahti Energia- Areenalla klo 16:00

Otteluseuranta