LASB/SCU pudotuspelikarsintoihin Jyväskylään

Mainiosti jo ennen kolmea viimeistä peliä B-poikien 1.divisioonan runkosarjan voittanut LASB/SCU lähtee tulevana viikonloppuna karsimaan pääsystä SM-sarjan play-offeihin.

Lauantaina 23.3. klo 17:00 joukkue kohtaa Killerin liikuntakeskuksessa Jyväskylässä paikallisen seuran O2-Jyväskylän B-pojat, jotka puolestaan ovat selvittäneet valtakunnallisten aluesarjakarsintojen läpi tiensä piikkipaikalle.

       VS     

Panos on suuri jo tässä lauantain pelissä kummallakin joukkueella sillä hävinneen joukkueen pelit loppuvat tältä kaudelta tähän peliin. Kerran aiemmin LASB/SCU on kohdannut O2-JKL:n elokuussa 2018 harkkapelin merkeissä juurikin tuolla “Amppareiden” kotiluolassa Killerin liikuntakeskuksessa (Buugi Liikunta- ja Hyvinvointikeskus) josta yllä oleva ruutukaappauskin on.

Nyt vain on pidettävä pää kylmänä ja hoidettava lauantai-illan peli “kotiin” jotta sunnuntain peli B-poikien SM-sarjassa 8.:ksi sijoittunutta SC Hawksia varten mahdollistuu.

Helsingin Myllypurosta tuleva SC Hawks sijoittui 8:nneksi runkosarjassa, mutta 7:nneksi tulleen kanssa tasapistein OLS:n kanssa. TPS:kin kiinnitti oman varman play-off-paikkansa vain 1 pisteen turvin SC Hawksiin ja OLSiin nähden.

Varmasti SC Hawks mielii jatkaa pelejään SM-sarjan play-offseissa, mutta sunnuntaina klo 15 Palokan koulukeskuksessa starttaava peli sen näyttää miten käy. Samaan aikaan alkavalla pelillä puolestaan OLS matsaa joko SC Welhojen tai Josban kanssa Kuopiohallissa.

Pudotuspelikarsintojen tulospalvelusivut

Näiden kevään loppupelien käydessä kuumina toivotaan että SSBL:n tulospalvelu pysyy pystyssä.

Joten huikeaa draaman kaarta ja jännitystä luvassa säbärintamalla tulevana viikonloppuna!!!