P15 joukkueen kausi käynnistynyt vilkkaasti

P15 pelaa tällä kaudella kahdella peliryhmällä kahta eri sarjatasoa: Valtakunnallista sekä Kaakkois-Suomen aluesarjaa, joten pelireissuja riittää.

Valtakunnallisessa sarjassa LASB ed. oranssi pelaa A-lohkossa, jossa mukana on seitsemän joukkuetta. Lohkoja valtakunnallisesti on yhteensä neljä. Nyt kun lohkossa on pelattu ensimmäinen kierros ja ollaan puolivälissä, plakkarissa on kolme voittoa, kaksi tasapeliä sekä yksi tappio. Tällä olemme seuraavalle kierrokselle lähtiessä vielä kiinni oman lohkon kolmannessa sijassa ja samalla viimeisessä jatkopaikassa ylempään jatkosarjaan eli 12 parhaan joukkoon P15-ikäluokassa Suomessa.

Kaakkois-Suomen aluesarjassa pelaamme lohko 1:ssä. Joukkueita lohkossa on yhteensä yhdeksän. Sarjaa on pelattu kahden ottelun verran, joista molemmista napattiin Lahessa voitto kotiin! LASB ed. sininen johtaa näin ollen sarjataulukkoa. Seuraava koitos on edessä jo tulevana lauantaina 16.10. Kuusankoskella.

Joukkueella on hieno tekemisen meininki jokaisissa harjoituksissa ja peleissä. Se näkyy suurena osallistumispronsenttina harkoissa ja hymynä poikien kasvoilla. Poikien ja valmennuksen saumaton yhteistyö selkeästi tuottaa tulosta. Mielenkiintoista nähdä, mitä kaikkea tämä kausi tuokaan tälle hyvästä joukkuehengestä ja erinomaisesta huumorintajustaan tunnetulle joukkueelle.

Tule seuraamaan meidän matkaamme instagramissa.
Löydät meidät nimellä LASB P15
www.instagram.com/lasb_p15

Mari Nipuli / P15 Somevastaava