Naisten edustus aloittanut kauden kolmella voitolla

Naisten pelit 1.divarissa ovat lähteneet voitokkaasti käyntiin, kun kolmesta ensimmäisestä ottelusta on otettu täydet pisteet mukaan kotimatkalle. Kohtaamisissa on kaatunut Blackbirds (1-3), RSS Panthers (3-1) sekä SB Vantaa (2-4). Valmentaja Kivelän ajatuksia kauden avauksesta:

– Voi olla tyytyväinen, peleistä täydet pisteet.

– Peleissä on palloa saatu hyvin liikkumaan, mutta viimeistely on jäänyt hieman vajaaksi. Tässä onkin seuraava kehityksen paikka joukkueelle.

Seuraavat pelit pelataan 6.11. Campo Centerillä. Vastaan asettuu sarjakärki Jokerit SB ja Northern Stars. Jokereiden alkukausi on ollut maali-iloittelua, kun neljään otteluun on maaleja tehtailtu 36 kappaletta. Naisten edustus pelasi Suomen Cupin toisella kierroksella kaksi peliä Jokereita vastaan, häviten molemmat kohtaamiset (5-1 ja 6-2). Northern Starsin naisten edustus voitti Suomen cupissa luvuin 0-3, joten varmaa on, että seuraavien pisteiden saaminen vaatii joukkueelta kurinalaista viisikkopeliä sekä maalipaikoista viimeistelyä.

Kauden ensimmäinen kotiturnaus Heinis-hallilla lähestyy, joten 27.11. on syytä pistää jo kalentereihin ylös.