P15 joukkueen alkusarja pakettiin

P15 joukkueen ensimmäisten lohkojen pelit on nyt takana. Kausi on tähän asti mennyt hyvin tasaisesti eteenpäin ja tästä on hyvä jatkaa hommia ja laittaa vielä yksi lisävaihde päälle.

P15 Valtakunnallisessa alkusarjassa joukkue sijoittui kolmanneksi seitsemän joukkueen lohkossa jatkaen näin ollen pelejään 12 parhaan joukkueen valtakunnallisessa sarjassa. Mukana on joukkueet Josba, Saipa, Steelers/SCU, ErVi, Tiikerit, Oilers, Classic, USB, OLS, OFBC ja Rankat Ankat. Joukkueet jaetaan vielä kahteen välisarjalohkoon, mutta jokatapauksessa bussireissuja ympäri Suomen on tiedossa..

Kaakkois-Suomen alueellisessa kilpasarjassa  joukkue nappasi kolmannen sijan yhdeksän joukkueen alkusarjassa ja pelit jatkuvat ylialueellisessa jatkosarjassa yhdessä Savo-Karjalan kolmen parhaan joukkueen kanssa. Tässä lohkossa vastaan asettuu VarTa, LeBa, Welhot, Heinola, Sudet ja Kapa-51. Jälleen on siis edessä unohtumattomia bussireissuja pitkin Suomen maanteitä.

Tsemppiä joukkueelle, muistetaan tässä vaiheessa tän kauden kaksi päätavoitetta: Hiki ja Hymy.
Hienoa työtä koko joukkueelta.

Ai, niin, muistakaa myös yrtit joukkueen Le’Chefin tapaan 😉

Terveisin,

Säbämamat Mari ja Jonna