Otteluenakko: Myrskyn jälkeen on poutasää – LASB kohtaa Oilersin kotiyleisön edessä

LASB koki viime viikonloppuna oikean ukkosmyrskyn, kun joukkue hävisi ensin Happeelle numeroin 13-6, ja sen jälkeen kotona Inkkareille 2-11. 

Viikonlopun otteluista ei jäänyt paljoa käteen. Lahtelaispuolustaja Atte Raappana löysi parannuskohteen ensi peliä silmällä pitäen.  

– En ole vielä henkilökohtaisesti löytänyt omasta tai joukkueen pelaamisesta syitä häviöön. Joukkue ei päässyt omalle tasolleen, muita näkökulmia siihen ei ole. Pallollista pelaamista pitää huomattavasti parantaa, sekä myös aktiivisuutta kentällä, ne oli aika isoja asioita mitä jäi uupumaan. Niitä pitää huomiseen peliin tuoda lisää, niin hyvä tulee, Raappana kommentoi.  

Raappana on iloinen, kun on päässyt pelaamaan vakiokokoonpanoon tällä kaudella. Puolustaja on pelannut tällä kaudella 17 ottelua, ja niissä tehnyt viisi tehopistettä. Tulokas onkin varsin tyytyväinen, kun paikka edustusjoukkueesta on jo auennut tällä kaudella.  

– Kieltämättä tavoite oli, että pääsisi joskus penkille. Se on hienoa, kun on päässyt kentälle pelaamaan. Nyt pitää mennä eteenpäin ja tehdä työtä sen eteen, että pääsee jatkossakin pelaamaan.  

– Koen, että oma puolustuspään pelaaminen on vahvuuksiani. Siellä pystyy lukemaan ja ohjaamaan peliä hyvin.  

Lahtelaiset kohtaavat torstaina Esport Oilersin. Joukkueet kohtasivat viimeksi Espoossa, jolloin Öljymiehet olivat piirun verran parempia voittaen 5-2. Lahtelaisten maalit Oilersia vastaan laukoivat Niko Einiö ja Lauri Palvaila.  

– Yksilötaitoa Oilersilla on paljon. Ei tule olemaan missään nimessä helppo ottelu, mutta omalla hyvällä pelillä pystytään kaatamaan vastustaja. Väitän, kun vastaan tulee taitava joukkue, niin hienoja ja taitavia suorituksia tullaan näkemään. Kumpi joukkue pystyy pelaamaan pallossa paremmin, tulee olemaan vahvempi, Raappana uumoilee.

LASB-Oilers torstaina 2.2. klo 18.30 alkaen Lahti Energia -areenalla

Kuva: Petteri Laine