Jasper Juuti jatkosopimukseen – “Helppo päätös jatkaa isossa roolissa ja hyvien joukkuekavereiden kera”

Jälleen yksi palanen ensi kauden joukkueeseen loksahtaa paikalleen kun ilmoitamme, että myös Jasper Juuti jatkaa oranssien hyökkäyksessä. Sopimus kattaa tulevan kauden 2023-2024.

– Hyvät on fiilikset täällä jatkaa! Eka kausi on mennyt tähän asti nopeasti täällä ja hyvin Lahessa on tullut viihdyttyä. Oli suhtkoht helppo päätös jatkaa vielä ainakin vuoden verran täällä isossa roolissa ja hyvien joukkuekavereiden kera, Juuti kommentoi.

Juuti, 22, siirtyi täksi kaudeksi LASBiin pelattuaan edelliset kaksi kautta Esport Oilersissa. TPS-kasvatti on mättänyt jo tässä vaiheessa kautta yhden kauden piste-ennätyksensä, kun 21 pelissä kasassa on pisteet 9+11=20. Miehen terävistä laukauksista ja oivaltavista syötöistä tulee olemaan paljon iloa oranssien kannattajille myös ensi vuonna.

– Hieno homma, että jatkaa meillä. Uskon, että saadaan vielä enemmän irti hänestä toisena vuonna, kun pelisysteemi ja muut asiat on paremmin selkärangassa ja me tiedetään kaverin vahvuudet paremmin, LASBin pääkäskijä Kalle Tyrkäs sanoo.

Kuva: Petteri Laine.