Otteluraportti: LASBin revanssi TPS:sta jäi toteutumatta

Lasb F-Liiga

LASB ei onnistunut toistamaan syksyistä yllätystään Turussa, vaan TPS otti viikon sisään toisen selkeän voiton oransseista. Tällä kertaa lukemat merkittiin 8-0 TPS:n hyväksi. 

Avauserä Turussa pelattiin melko tasaisissa merkeissä. LASB pääsi yrittämään johtomaalin tekoa ennen ensimmäisen kympin loppua, kun TPS:n Kasperi Kantonen komennettiin jäähylle. Ylivoima ei tuonut tulosta, mutta heti sen jälkeen TPS pääsi johtoon Olli Laineen maalilla. Kotijoukkue viimeisteli myös toisen osuman Mikko Hautaniemen iskiessä oman laukauksensa jatkopallon verkkoon. Ensimmäinen erä paketoitiin TPS:n 2-0 -johdossa.

Toisen erän alkuun TPS pääsi viimeistelemään jo kolmannen maalinsa heti avausminuutilla Miko Kailialan lavasta. Johtoa lisäsi Tuomas Ojala ennen erän puoliväliä. Niko Einiön jäähy mailan painamisesta tarjosi kotijoukkueelle illan ensimmäisen ylivoiman, ja sen TPS hyödynsi. Vielä viimeisellä vitosella TPS nosti lukemat 6-0 -lukuihin Miko Kailialan osumalla, ja niissä mentiin erätauolle.

Kolmanteen erään LASB teki jälleen pieniä kokoonpanomuutoksia. Aatu Harmaala nostettiin penkiltä kakkosketjun laitaan ja pakkipareja hieman sekoiteltiin. Pitkälti pelailun makua kolmas erä sisälsi. Viimeisellä kympillä TPS teki vielä kaksi lisämaalia, joiden myötä loppulukemat merkittiin 8-0 turkulaisille. LASB sai päätöserässä kokeilla ylivoimapeliä kahteen otteeseen, mutta tulosta niistä ei tullut, joten nolla jäi tauluun Turun illasta niin tehdyissä maaleissa kuin pisteissäkin.

Lauantaina vedetään happea ja sunnuntaina kotiaskissa vastaan asettuu Tampereen Classic. Kasvojenpesua haetaan viimeaikaisten otteiden jälkeen, joten sisuuntunut oranssiryhmä nähtäneen sunnuntaina askissa!

Kuva: Anssi Koskinen.