Otteluennakko: LASB pistejahtiin Tampereelle

Lasb F-Liiga

Viime sunnuntaina LASB koki niukan tappion OLSille numeroin 4-5.  

LASB lähtee pistejahtiin Tampereelle, kun vastaan asettuu Nokian näädät. LASB voitti viime ottelun näätiä vastaan jatkoajan jälkeen 7-6. OLS pelistä Nokialle matkaan mukaan lähtee hyvä asenne ja alkupelin hyvä pallon kontrolli ja tempo. 

– Ainakin se miten pystyttiin varsinkin aluksi kontrolloimaan palloa. Saatiin useampi hyvätempoinen ja -laatuinen pallovaihto siinä putkeen aluksi ja sitä kautta kontrollia itselle. Ylipäätään asenne oli hyvässä kunnossa OLSia vastaan, kertoo Emil Karkulowski. 

Nokian KrP:n viimeisin ottelu oli 18.2, kun he pelasit Westend Indiansia vastaan, jonka lopulta voittivat 8-4. Näätien paras pistemies on Mikko Laakso, joka on takonut 28 otteluun 57 pistettä. Toiseksi paras pistemies on Joona Rantala, joka iski Inkkareita vastaan kaksi maalia, ja on tehnyt 53 pistettä 28 otteluun. LASB voitti viime ottelun näätiä vastaan jatkoajan jälkeen 7-6. LASB-hyökkääjä lähtee Nokialle hyvällä fiiliksellä.  

– Kova jengi on keskiviikkona vastassa, yksi sarjan parhaimpia. Paljon hyviä yksilöitä löytyy ja ovat hyviä olemaan pallossa. Henkilökohtaiset virheet pitää saada ihan minimiin, koska KrP on hyvä rokottamaan armottomasti niistä. Olemme hyviä haastamaan heitä, jonka takia voi tuonne lähteä ihan hyvällä fiiliksellä, kun tietää että voimme voittaa ja ylipäätään haastaa heitä.  

LASB-hyökkääjä Karkulowski on iloinen, kun on vakiinnuttanut pelipaikkansa LASBin kokoonpanossa. 

– Tietenkin se tuntuu hyvälle, että sitä on tässä nyt tämä kausi tavoiteltukin, ja maistuuhan se hyvältä päästä pelaamaan tämän maan isoimmassa sarjassa. Viime viikonloppu oli meidän kentälliseltä onnistunut, vaikka pisteitä ei juuri joukkueelle tullutkaan. Omasta pelaamisestakin jäi ihan hyvä mieli.   

 – Jos ollaan vain terveenä, niin jatketaan samalla kentällisellä. Koen, että olemme aika juonikas kenttä ja hyvin liikkuva myös. Optimaalinen skenaariohan olisi se, että pallot liikkuu ja mies liikkuu. Tuolla tavalla on saatu peli hyvin kulkemaan ja rullaamaan, niin se olisi varmaa se mikä tekee meidän kentästä hyvän. 

Nokian KrP – LASB keskiviikkona 22.2. klo 18.30 Raholan liikuntakeskuksella (Ruutu+)

Kuva: Petteri Laine.