Otteluennakko: Kausi pistetään pakettiin lauantaina Helsingissä – LASB voi lähettää suurseuran aina karsintoihin asti

Lasb F-Liiga

LASB pelaa kauden viimeisen ottelunsa EräViikinkejä vastaan. Lahtelaisittain panosta ottelussa ei ole, mutta LASB voi lähettää ErVin aina liigakarsintoihin asti.  

LASB koki viime sunnuntaina niukan tappion Jymylle, kun oranssit hävisivät ottelun luvuin 4-6. Lahtelaishyökkääjä Tiitus Salokangas lähtisi viimeiseen liigaotteluun hyvällä fiiliksellä, mutta häntä kutsuu A-junnujen ottelu.  

– Olisin lähtenyt hyvillä fiiliksillä otteluun. Nyt on niin sanotusti pidetty miestä vähän häkissä, niin hullun hyvä fiilis olisi ollut päästä pitkästä aikaa liigapeleihin. Minulla olisi hyvä lataus päällä, että olisi nähty kentällä kyllä aika paljon nuorta innokkuutta, kertoi Tiitus Salokangas ottelun alla.  

Edellinen vierasreissu ErVin vieraana päättyi vieraiden osalta tappioon, kun helsinkiläiset nappasivat voiton lukemin 6-3. Lahtelaisista maalinteossa kunnostautui Lauri Palvaila, joka iski kaksi osumaa Nemo Sipilän selän taakse. Kotijoukkueen sankarina hääri hyökkääjä Daniel Tenhonen, joka viimeisteli ottelussa hattutempun lahtelaisten harmiksi.  

LASBin kausi tulee päättymään pieneksi pettymykseksi jo runkosarjaan, kun ero OLSiin kasvoi edellisen tappion myötä liian suureksi. Nuori hyökkääjä näkee, että joukkue sai ajettua mukavasti nuoria pelaajia sisään liigakartalle.  

– Kausi on pienimuotoinen pettymys, kun ei pudotuspeleihin asti ihan päästy. Samalla se oli myös opettavainen kausi itselleni ja koko joukkueelle. Meillä oli nuori joukkue, ja onnistuttiin todella hyvin jälleen kerran ajamaan nuoria pelaajia sisään. Pitää olla tyytyväinen, että olemme nuorella joukkueella pystytty haastamaan kaikkia joukkueita, emmekä ole myyneet itseämme halvalla. 

Viimeiseen otteluun LASB lähtee kapealla kokoonpanolla. Loukkaantumiset ovat syöneet pelaajistoonison loven, mutta sen lisäksi osa pelaajistosta annettiin junioreiden käyttöön tärkeään otteluun.

ErVi – LASB lauantaina 11.3. klo 17.00 Mosahalli (Ruutu+)

Kuva: Petteri Laine.