Tue LASB Juniorit Ry:n juniorityötä äänestämällä Osuuskauppa Hämeenmaan Kannustajat -kampanjassa!

Lasb Juniorit Ry

Osuuskauppa Hämeenmaan Kannustajat-kampanja on taas käynnissä! Tue LASB Juniorit Ry:n juniorityötä äänestämällä!

Vuoden 2023 Kannustajat-äänestysaika on 13.–26.3.2023. Hämeenmaan asiakasomistajat päättävät Kannustajat-tuen jakautumisesta ohjelmaan ilmoittautuneiden toimijoiden kesken äänestämällä suosikkitoimijaansa.

Äänestysajan päätyttyä 60 000 euron tuki jaetaan eniten ääniä saaneelle yhdistykselle. Alueellisuutta pidetään silmällä Osuuskaupan asiakasomistajamäärän suhteessa: 22 tuettavista yhteisöistä on Päijät-Hämeestä, 18 Kanta-Hämeestä. Suurin tukisumma on 3 000 € ja pienin 300 €. Jaettavan tuen määrä on suhteessa toimijan saamaan äänimäärään.

Äänestyslinkin saavat täysi-ikäiset Osuuskauppa Hämeenmaa asiakasomistajat sekä samassa taloudessa asuvat täysi-ikäiset asiakasomistatalouden jäsenet. Jotta äänestäminen onnistuu, tulee sähköpostiosoitteen olla päivitetty S-ryhmän asiakasomistajarekisteriin viimeistään 8.3.2023. Äänestyslinkki on voinut mennä myös roskapostiin, tarkistakaa siis sen sisältö myös!

LASB Juniorit Ry Löytyy äänestyskyselystä Kanta-Hämeen puolelta! Vinkkaa äänestyksestä kummeille ja kavereille, äänestetään seuralle mahdollisimman suuri potti!

Kuva: Juhani Järvenpää.