C1-pojilla EräViikingit -pelissä ratkaisu taas ihan lopussa

Hollolassa Salpahallissa lauantaina 29.10 pelatun SM-sarja C1-poikien pelissä LASB – EräViikingit Blue vieras joukkue otti jo reilun minuutin päästä johtoaseman. Sitten palloa liikuteltiinkin kymmenisen minuuttia ilman tilastomerkintöjä kunnes parivaljakko Munne #21 & Parkkinen #70 viimeisteli tasoituksen. Tosin parikymmentä sekuntia myöhemmin vieraat kuittasivat itsensä jälleen johtoon. Kunnes hetken kuluttua edellisestä tasoitusmaalista vastanneet pelimiehet löivät uudestaan tasoituksen; jakaen maali- ja syöttöpisteet toisinpäin. Näin ollen ensimmäiselle erätauolle lähdettiin tasaisissa 2-2 lukemissa.

Toinen erä alkoi LASBilla todella terävästi kun Munne #21 pääsi karkuun ja toisen erän käytyä vasta 10 sekuntia vei isännät 3-2 johtoon. Noin 4 minuutin päästä kuitenkin vieraat saivat maalihanat auki ja tekivät pari maalia aika peräjälkeen. Näin toiselle erätauolle mentiin yhden maalin takaa-ajoasemissa 3-4.

Kolmannen erän vajaan viiden minuutin kohdalla LASBille tarjoitui YV joka saatiin hyödynnettyä ja Hellstenin #27 takoessa tasoitusmaalin 4-4. Vieraat saivat kuitenkin kammettua johtomaalin LASBin tasoituksesta noin parin minuutin jälkeen. Maalipaikkoja oli kummallakin joukkueella, mutta kun kolmatta erää oli enää noinn 3½ minuuttia jäljellä iski LASBin Rehula #11 vihdoin pelin tasoihin 5-5.

LASBin tasoituksesta tasan minuutin päästä vieraat kuitenkin onnistuivat maalinteossa ja siirtyivät johtoon 5-6. Vielä oli noin 2½ minuuttia erää jäljellä, mutta EräViikinkien vahvan pallonhallinnan ansiosta onnistuivat he vielä maalaamaan pari kertaa jolloin tilanne oli 5-8. LASBille tuomittiin vielä 14 sekuntia ennen erän loppua rangaistuslaukaus jonka Hellsten #27 upottikin komeasti maaliin. Näin loppulukemat vieraiden hyväksi 6-8.

Kuten edellisessä kotipelissä niin nytkin mahdollisuudet pisteisiin eivät olleet niin kaukana, mutta vastustajan tekemisen taso oli tänään parempi.