Kotiottelusarja käynnistyy lauantaina, B-pojat

Lauantaina 19.11. pelataan B-poikien SM-sarjaa Hakkalassa klo 15 alkaen. Vieraaksi saapuu KooVee Tampereelta. Kohtaaminen on joukkueiden ensimmäinen. Elokuinen treenipeli jouduttiin perumaan kotijoukkueen loukkaantumissuman vuoksi.

Hyvässä vireessä oleva joukkue on nyt saanut sairasvuoteelta takaisin luottopakin ja jämäkän laukauksen omaavan Nikke Lahden. Kari on pitänyt taas fysiikkatreeniä ja loppuviikosta ollaan ihan varmasti kovassa iskussa.

Vielä on aikaa tehdä tilaa kuntoilun merkeissä joulukinkulle ja muille herkuille. Taustajoukot ovatkin tuunanneet lauantaiksi ottelun oheen myyjäiset (herkkuja kahvipöytään) ja sporttikirppiksen. Tervetuloa tekemään löytöjä. On monenmoisia kuntoiluvälineitä valmiina vaihtamassa omistajaa pikkurahalla.  Siispä mars mars lauantaina kohti Hakkalaa.

Kirppis-ja myyjäistouhut valmiina jo klo 14. Ottelu siis klo 15 ja jännityksenhän tarjoaa LASB-B-pojat ihan ilmaiseksi.

Otteluennakko tästä